Fase 1A: Duurzaam wonen in stijl

De Romeinen wisten al dat het fijn wonen is in de groene omgeving van Houten. Zij stichtten de nederzetting Haltna, wat ‘woonplaats in het bos’ betekent en tegenwoordig bekend staat als Houten. In deze groene omgeving van het nieuwbouwplan De Kiem van Houten, worden acht zeer ruime levensloopbestendige patiowoningen met sfeervolle karakteristieke details (Hortus) en zestien bijzonder aantrekkelijke en zeer ruime vrijstaande villa’s met rijkgevarieerde gevels (Villa Urbana) gebouwd. In deze fraaie villa’s en patiowoningen leeft u als een rijke Romeinse stedeling, maar dan met alle wooncomfort van de huidige tijd. De woningen worden natuurlijk gasloos en Nul-Op-de-Meter gebouwd. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het vergroten en aanpassen van uw woning. Zelfs de tuinaanleg kan als optie voor u verzorgd worden. De groene omgeving waar de Romeinen zo van hielden, met alle voorzieningen binnen handbereik, zal ook u zeker bevallen!

Hortus

De unieke patiowoningen Arotide en Briza bieden u een compleet woonprogramma op de begane grond. De woningen hebben standaard een ruime woonkamer en woonkeuken, een fraaie slaapkamer met badkamer, een apart toilet en ruime berging. Wordt u het liefst wakker met uitzicht op uw prachtige patio? Dan kiest u voor het type Briza. Heeft u liever een ruime woonkeuken aan de patio, dan kiest u voor Arotide.

De eerste verdieping is geheel vrij in te richten met een tweede en/of derde slaapkamer, werkkamer of zelfs een fitnessruimte. Een tweede badkamer behoort eveneens tot de uitbreidingsmogelijkheden. Uw auto parkeert u vlakbij uw woning op uw eigen parkeerplaats.

Villa Urbana`s

De vrijstaande villa’s Phalans, Hystrix, Dhantonia, Castellia en Dimeria zijn zeer riant en uniek. De vijf types hebben ieder een eigen rijkelijk aangeklede uitstraling waardoor een mooi gevarieerd gevelbeeld ontstaat.

De villas hebben drie volledige woonlagen en een inhoud van 740m3. Standaard zijn ze voorzien van vijf slaapkamers (met mogelijkheid tot uitbreiding naar zes slaapkamers), een fraaie badkamer en een royale woonkeuken en woonkamer. Op de begane grond kunt u de villa naar wens verder uitbreiden met bijvoorbeeld een erker of uitbouw. Daarnaast zijn de eerste en zolderverdieping naar eigen inzicht aan te passen en behoort een tweede badkamer, het realiseren van een inloopkast of werkkamer tot de opties. Alle villa’s beschikken over minimaal één parkeerplaats op eigen terrein, bereikbaar via de straat aan de achterzijde van de villa. Een complete villa, ideaal voor een groot gezin!

De villa of patiowoning van uw dromen

Zoals u leest vinden wij uw persoonlijke wens belangrijk. De aannemer heeft nog veel meer mogelijkheden voor u uitgewerkt. Hij zal deze graag met u bespreken om zo de villa of patiowoning van uw dromen te realiseren. Bovendien hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over het onderhoud en het beheer van de installaties in uw villa of patiowoning. De kosten voor de Nul-Op-de-Meter zijn de aankomende tien jaar in de verkoopprijs inbegrepen.

 • Gebruiksoppervlakte: ca. 145 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 150 m²
Bekijk woningtype
 • Gebruiksoppervlakte: ca. 145 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 145 m²
Bekijk woningtype
 • Gebruiksoppervlakte: ca. 185 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 390 m²
Bekijk woningtype
 • Gebruiksoppervlakte: ca. 185 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 355 m²
Bekijk woningtype
 • Gebruiksoppervlakte: ca. 185 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 355 m²
Bekijk woningtype
 • Gebruiksoppervlakte: ca. 185 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 355 m²
Bekijk woningtype
 • Gebruiksoppervlakte: ca. 185 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 325 m²
Bekijk woningtype