Wonen met variatie en ambitie

Ruim, speels opgezet en vol variatie, dat is De Kiem van Houten ten voeten uit. Over enkele jaren is de wijk klaar en fiets je door een mooie mix van rijwoningen, halfvrijstaande woningen, patiobungalows, vrijstaande woningen en appartementen. Diverse woningtypes hebben bovendien een variant. Een bredere uitvoering bijvoorbeeld, of een fraaie dwarskap. Daarnaast biedt elke fase een eigen woningmix met uiterlijke kenmerken. Omdat de karakteristieke stijl van de jaren dertig het straatbeeld in de hele woonwijk siert krijg je eenheid en een mooie rustige uitstraling. Maar er is meer…

De Kiem van Houten voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen en is dan ook bij uitstek een woonplek met ambities. Zo staan Nul-op-de-Meter en gasloos bovenaan het lijstje. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Een duurzame openbare ruimte hoort daarbij. De Klimaatadaptatiegedachte – het inrichten van de openbare ruimte met het oog op toekomstige klimaatveranderingen – wordt toegepast door onder andere beperking van verhardingen met o.a. ‘groene’ parkeervakken, dubbel gebruik van parkeerruimte en duurzame wateropvang. Ook worden op diverse locaties in het plan laadpalen geplaatst.

Een wijk voor iedereen

Door de grote variatie aan woningtypes ontstaat er een nieuwe wijk voor iedereen. Koop je je eerste huis, ben je toe aan een volgende stap en wil je meer ruimte of wil je juist minder ruimte en gelijkvloers wonen? De Kiem van Houten is bedoeld voor jong en oud, dus ook voor mensen die een slaapkamer en badkamer op de begane grond willen. Zelfs een liftvoorziening is mogelijk. De patiowoningen, de appartementen en een deel van de rijwoningen zijn rolstoeltoegankelijk. Ook de buitenruimte in de wijk biedt veel. De wijk is ruimtelijk en groen van opzet. Voor kleintjes tot en met tieners en alle leeftijden ertussen is er veel plek om te spelen. Kinderen kunnen zich vanuit hun eigen belevingswereld vermaken: kleine speelplekken dicht bij huis voor de jongsten en iets verderop richting het water een groot speelveld met doelen voor tieners. Gegarandeerd een succes!

Persoonlijk!

Natuurlijk bespreek je speciale woonwensen bij een lekker kopje koffie en laat je jouw persoonlijke keuzes en mogelijkheden uitwerken. Want zeg nou zelf: niets is fijner dan je eigen stempel te zetten op de plek die je straks thuis noemt.

Vanaf € 299.500,-
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 90 m²
  • Perceeloppervlakte: ca. 101-105 m²
Bekijk woningtype
Vanaf € 385.500,-
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 112 m²
  • Perceeloppervlakte: ca. 123 - 127 m²
Bekijk woningtype
Vanaf € 419.500,-
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 121 m²
  • Perceeloppervlakte: ca. 160 - 189 m²
Bekijk woningtype
Vanaf € 529.500,-
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 140 m²
  • Perceeloppervlakte: ca. 229 - 249 m²
Bekijk woningtype
Vanaf € 568.500,-
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 150 m²
  • Perceeloppervlakte: ca. 252 m²
Bekijk woningtype