Interesse Fase 1A

De start verkoop van de nieuwste fase binnen plan De Kiem van Houten, Fase 1A, komt nu écht in zicht. Om u hierover van alle informatie te voorzien, organiseren wij speciaal voor u een Meet & Greet met het voltallige verkoopteam. Op donderdag 10 oktober bent u tussen 18.00 en 19.30 uur van harte welkom in De Roskam aan het Plein 25 in Houten. Onder het genot van een kop koffie praten wij u dan graag helemaal bij over dit bijzondere nieuwbouwproject!

We verwachten veel belangstelling tijdens deze avond en willen u graag vlot helpen. Daarom vragen wij u om van te voren al het aanmeldformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de Meet & Greet. Na overhandiging van het volledig ingevulde formulier ontvangt u de verkoopbrochure en de prijslijst. Bovendien kunnen we u aan de hand van het formulier ook bereiken als we tussentijds nieuwe informatie met u willen delen. 

De zestien royale vrijstaande villa`s en acht patiowoningen, wonen met Nul-Op-de-Meter en een duurzame, openbare groene ruimte zorgen dat u zich hier helemaal thuis zal gaan voelen. We zijn benieuwd naar welk woningtype uw interesse uitgaat. U kunt u voorkeur(en) alvast op deze pagina aangeven. Let wel op! Dit is géén daadwerkelijke inschrijving voor één van de woningen. Dat doet u vanaf 10 oktober a.s. We hebben dan enkele gegevens van u nodig. Die verwerken we met uw toestemming en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming.

Aanmelden Meet&Greet

  • Persoonlijke gegevens

  • (Overdag bereikbaar)
  • Interesse

    (meerdere keuzes mogelijk)
  • *verplichte velden