De Kiem van Houten fase 2

Het vervolg van De Kiem van Houten is in volle gang. In fase 2 komen nog eens ruim ca. 108 woningen! Fase 2A en 2B zijn al uitverkocht.

De laatste fase van De Kiem van Houten ontkiemt zich…
Op donderdag 14 oktober is de verkoop van de 10 eerste woningen van De Kiem van Houten fase 2C gestart. De 4 patiowoningen en 6 hoek- en tussenwoningen zijn als eerste in de verkoop gegaan. Inmiddels is de inschrijving hiervoor gesloten. De verkoop van de 24 allerlaatste woningen van De Kiem van Houten en fase 2C, de 12 twee-onder-één-kapwoningen en 12 drie-onder-één-kapwoningen, start naar verwachting rond het einde van het jaar. Heb je interesse in deze woningen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in!

De woningen in fase 2C:

  • 4 levensloopbestendige patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. De patiowoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 167 m² en een luxe keuken en badkamer zijn inbegrepen.
  • 6 hoek- en tussenwoningen die prachtig gelegen zijn aan een speelveld. De hoek- en tussenwoningen verschillen in afmeting: de hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 115 m² en de tussenwoningen een woonoppervlakte van ca. 106 m². Ook deze woningen worden afgewerkt met een moderne keuken en badkamer. 
  • 12 twee-onder-één-kapwoningen in diverse uitvoeringen variërend van 150 m² tot maar liefst ca. 160 m² woonoppervlakte. Allemaal met een eigen oprit en garage én een luxe keuken.
  • 12 drie-onder-één-kapwoningen die extra royaal zijn en met 118 m² woonoppervlakte. Wil je groter? Kies dan de hoekvariant met ca. 136 m² woonoppervlakte. Uiteraard ook weer allemaal standaard met een moderne keuken inbegrepen.

Extra duurzaam – Nul-Op-de-Meter

Ook de woningen in fase 2 zijn volledig gasloos en zeer duurzaam. Alle woningen zijn Nul-Op-de-Meter. In een Nul-Op-de -Meter-woning wordt het netto energiegebruik richting nul gereduceerd. Dit gebeurt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de zonnepanelen en de warmtepomp.