Nu in verkoop: fase 2

De verkoop voor het vervolg van De Kiem van Houten is in volle gang. In fase 2 komen nog eens ruim ca. 108 woningen! De eerste 50 woningen zijn inmiddels verkocht. Fase 2B is inmiddels ook in verkoop!

Laatste nieuws: Fase 2B is in verkoop! De inschrijving is gesloten. Neem vanaf 1 april a.s. contact op met de makelaar of er nog woningen beschikbaar zijn.
De verkoop van fase 2C is op dit moment in voorbereiding.

In fase 2 komen in totaal 108 hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en luxe villa’s, allemaal voorzien van een luxe keuken en een Nul-Op-de-Meter installatie. Zij hebben ook een fantastische ligging dichtbij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen in De Kiem van Houten. De woningen zijn ontworpen door twee architectenteams, Cier Architecten en Schippers Architecten BNA. Hierdoor ontstaat een uitgebreid en gevarieerd aanbod en dito uitstraling van de woningen. De twee architecten hebben hun eigen architectonische handtekening gezet. Het wordt prachtig en de woningen zijn straks duidelijk herkenbaar aan de architectuurstijl als een woning van Cier Architecten of van Schippers Architecten BNA.

Een huis wordt pas een thuis als het u de ruimte biedt om onbelemmerd in te leven. Voor ons is het essentieel dat een ontwerp wordt opgenomen in haar omgeving. Wij streven naar een consistent geheel, daarom werken we veelal met kleuren en materialen die in de omgeving terug te vinden zijn. De inbreng van de architect zorgt ervoor dat het ontwerp vanzelfsprekend en logisch wordt. Voor de woningen van de Kiem in Houten hebben we gezocht naar de juiste mix van individualiteit en eenheid, verscheidenheid en saamhorigheid.. De mooiste wijken uit het verleden vallen op door een sterke eenheid in kleur en materiaal, waarbij de vormentaal en detaillering een grote variatie kent. De eenheid wordt dan niet als saai ervaren, maar als bindend, en straalt rust en harmonie uit.”

– Bert Tretmans, architect-directeur bij Schippers Architecten BNA

Nieuw aanbod

In fase 2 komen in totaal ca. 108 hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, drie- en vier-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en luxe villa’s en hebben een fantastische ligging dichtbij de Oosterlaakplas en de Rietplas. Meld je voor het laatste nieuws aan voor de nieuwsbrief!

Extra duurzaam – Nul-Op-de-Meter

Ook de woningen in fase 2 zijn volledig gasloos en zeer duurzaam. Alle woningen zijn Nul-Op-de-Meter. In een Nul-Op-de -Meter-woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd. Dit gebeurt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de zonnepanelen en de warmtepomp.