De Kiem van Houten fase 2

Het vervolg van De Kiem van Houten is in volle gang. In fase 2 komen nog eens ruim ca. 108 woningen! Fase 2A en 2B zijn al uitverkocht.

De laatste fase van De Kiem van Houten ontkiemt zich…
De voorbereiding voor de verkoop van fase 2C is in volle gang! Dit najaar start de verkoop van de 34 allerlaatste woningen in deze zeer gewilde woonwijk in Houten.

In september a.s. ontvangen de nieuwsbrief abonnees alvast een doorkijkje naar de nieuwste impressies van álle woningtypen en ook de kenmerken van de woningen, zoals de grootte en de details over de afwerking, zijn dan bekend. Hiermee kan je al de woningen van jouw voorkeur bepalen. De verkoopprijzen zijn bekend vanaf de start van de verkoop.

Wil je ook een nieuwsbrief ontvangen in september? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

De woningen in fase 2C:

  • 12 twee-onder-één-kapwoningen in diverse uitvoeringen variërend van 150 m² tot maar liefst ca. 160 m² woonoppervlakte. Allemaal met een eigen oprit en garage én een luxe keuken.
  • 12 drie-onder-één-kapwoningen die extra royaal zijn en met 118 m² woonoppervlakte. Wil je groter? Kies dan de hoekvariant met ca. 136 m² woonoppervlakte. Uiteraard ook weer allemaal standaard met een moderne keuken inbegrepen.
  • 4 levensloopbestendige patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. De patiowoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 167 m² en de luxe keuken en badkamer zijn inbegrepen.
  • 6 hoek- en tussenwoningen die prachtig gelegen zijn aan een speelveld. De hoek- en tussenwoningen verschillen in afmeting: de hoeken zijn ca. 115 m² en de tussenwoningen zijn ca. 106 m² groot. Ook dit woningtype wordt afgewerkt met een moderne keuken en badkamer. 

Extra duurzaam – Nul-Op-de-Meter

Ook de woningen in fase 2 zijn volledig gasloos en zeer duurzaam. Alle woningen zijn Nul-Op-de-Meter. In een Nul-Op-de -Meter-woning wordt het netto energiegebruik richting nul gereduceerd. Dit gebeurt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de zonnepanelen en de warmtepomp.