Zes exclusieve villa’s in verkoop vanaf 16 december a.s.

9 december 2020
Wonen in één van de vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten voelt als pure luxe. De in de karakteristieke jaren ’30 stijl ontworpen Parkvilla en Tuinvilla’s, met vrij uitzicht op de Vijfwal, zijn allemaal in een modern jasje gestoken. Het gebruik van de beste materialen, de architectonische details, het hoogwaardige afwerkingsniveau en de vele mogelijkheden voor eigen inbreng, maken de keuze voor een Parkvilla of een Tuinvilla eenvoudig. De vele voorzieningen op het gebied van duurzaamheid completeren het totaalplaatje. Dat is pas wonen ‘in luxe’!

Zes exclusieve villa’s:
  • 5 Tuinvilla’s
  • 1 *Special* Parkvilla 

Een luxe keuken met Siemens apparatuur en twee complete badkamers zijn inbegrepen en de villa’s zijn ook nog geheel Nul-Op-de-Meter!
Op de website zijn vanaf nú alvast de impressies en plattegronden te bekijken. Op woensdag 16 december om 12.00 uur start de verkoop van deze luxe woningen, vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst online beschikbaar. De luxe gedrukte brochure is vanaf vrijdag 18 december a.s. op aanvraag beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie en voor de laatste nieuwsbrief!