Verkoop Fases 1A en 1C

7 maart 2019

We hebben de afgelopen 3 maanden veel enthousiaste woonconsumenten aan tafel gehad. Wat gaat de verkoop hárd: 60 woningen zijn inmiddels verkocht en de laatste 6 woningen van Fase 1B staan onder optie. We verwachten in april ‘uitverkocht’ te zijn!

Rond de zomervakantie van 2019 zullen we in verkoop gaan met Fases 1A en 1C! Wat kun je in deze fases verwachten?

Fase 1A

In Fase 1A worden 16 vrijstaande en vrijstaand-geschakelde woningen gerealiseerd in een halfronde cirkel, waarbinnen 8 bijzondere levensloopbestendige patiowoningen liggen. Venster Architekten uit Gouda tekent deze deelfase, die zich onderscheidt van Fase 1B door een rijkgevarieerd gevelbeeld met sfeervolle details die bekend zijn van de woningen in het nabijgelegen De Tien van Houten. Nu al sfeer proeven? De voorlopige sfeerimpressies doen menigeen alvast watertanden!

Voorlopige sfeerimpressie patiowoningen Fase 1A
Voorlopige sfeerimpressie vrijstaande woningen Fase 1A

Fase 1C

In deze deelfase – gelegen aan de zijde van de appartementen – worden 18 rijwoningen gerealiseerd met karakteristieken van de jaren ’30. Een tikkeltje anders dan Fase 1B maar weer net zo mooi! Er worden 2 blokken van 4 woningen en 1 blok van 10 woningen gebouwd, waarvan de tekeningen nog niet klaar zijn om te presenteren. Dat zal niet lang meer duren, dus die hou je van ons tegoed.

Op dit moment wordt ook het appartementencomplex met in totaal ca. 92 appartementen bestemd voor verhuur schetsmatig uitgewerkt. Dit neemt de nodige tijd in beslag. Naar verwachting kunnen de eerste plannen ruim voor de zomer getoond worden. Zodra beeldmateriaal beschikbaar is krijg je dit te zien!