Start verkoop Fase 1A is bekend!

25 september 2019

We zijn nog druk bezig met de laatste voorbereidingen om in verkoop te gaan. Maar we kunnen niet meer wachten om de nieuwste fase, Fase 1A, in De Kiem van Houten te laten zien!

Daarom krijgt u alvast de gelegenheid om tijdens onze Sneak Preview een gevoel te krijgen bij de zestien prachtige en royale vrijstaande villa`s en de acht luxe patiowoningen. Naast de impressies en de plattegronden wordt ook een indicatie van de vrij-op-naamprijzen vermeld. We zijn benieuwd naar welk woningtype uw interesse uitgaat! U kunt u dit alvast op deze pagina aangeven. We hebben enkele gegevens van u nodig. Die verwerken we met uw toestemming en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming. Let op! Dit is géén daadwerkelijke inschrijving voor één van de woningen. Dat doet u vanaf donderdag 10 oktober a.s.

Op donderdag 10 oktober a.s. organiseren wij speciaal voor u een Meet & Greet met het voltallige verkoopteam. U bent tussen 18.00 en 19.30 uur van harte welkom in De Roskam aan Plein 25 in Houten. Onder het genot van een kop koffie praten wij u dan graag helemaal bij over dit bijzondere nieuwbouwproject! De zestien royale vrijstaande villa`s en acht patiowoningen, wonen met Nul-Op-de-Meter en een duurzame, openbare groene ruimte zorgen ervoor dat u zich hier helemaal thuis zal gaan voelen.

Na deze avond start de online inschrijving en kunt u aangeven welke woning uw voorkeur heeft: wordt dit één van de vijf types royale vrijstaande villa`s of ziet u zichzelf juist wonen in één van de luxe patiowoningen?