Eerder bij ons ingeschreven of aangemeld? Schrijf je opnieuw in!

1 oktober 2020

Belangrijk: aangepaste website, schrijf je opnieuw in!


De Kiem van Houten is inmiddels een begrip in Houten en omstreken. De eerste bouwfasen komen al tot leven en bieden voor veel mensen een schitterend nieuw (t)huis! Op dit moment ontkiemt een prachtig vervolg van De Kiem van Houten en dat delen we graag met jou!

De voorbereidingen voor de verkoop van de circa 50 woningen in fase 2A zijn in volle gang. De verwachting is dat de verkoop nog in november a.s. van start gaat. Voordat het zover is, vragen wij jouw aandacht voor het opnieuw inschrijven op de website.
 

Klaar voor het vervolg!


Ter voorbereiding op fase 2A hebben wij de website aangepast. Hier nemen wij je komende periode mee in ons nieuwe aanbod. Vanuit de aangescherpte AVG richtlijnen moeten wij je vragen een nieuw account aan te maken. Met een nieuw account houden wij je op de hoogte over alle ontwikkelingen én kan je zelf jouw persoonlijke gegevens en woonwensen bijhouden en/of bijwerken.

Let op: ook als je al eerder bent aangemeld via de website, vragen wij je om een account aan te maken. Maak je geen account aan dan kunnen wij jou helaas niet meer op de hoogte houden over De Kiem van Houten.

 

Hoe maak ik een account aan?
Opnieuw inschrijven gaat snel en simpel: klik op onderstaande button, vul je gegevens in en maak een persoonlijk wachtwoord aan. That’s it.Bedankt voor je medewerking en binnenkort krijg je veel meer informatie over fase 2A. Blijf ons volgen!