Fase 2C komt eraan! Verkoop in het najaar

12 juli 2021
De laatste fase van De Kiem van Houten ontkiemt zich…
Dit najaar start de verkoop van de 34 allerlaatste woningen in deze zeer gewilde woonwijk in Houten. De voorbereiding voor de verkoop is in volle gang! 

In de volgende nieuwsbrief, in september a.s., krijg je alvast een doorkijkje naar de nieuwste impressies van álle woningtypen en ook de kenmerken van de woningen, zoals de grootte en de details over de afwerking, zijn dan bekend. Hiermee kan je dan de woningen van jouw voorkeur bepalen. De verkoopprijzen zijn bekend vanaf de start van de verkoop.

DE WONINGEN IN FASE 2C:
  • 12 twee-onder-één-kapwoningen in diverse uitvoeringen variërend van 150 m² tot maar liefst ca. 160 m² woonoppervlakte. Allemaal met een eigen oprit en garage én een luxe keuken.
  • 12 drie-onder-één-kapwoningen die extra royaal zijn met 112 m² woonoppervlakte. Wil je groter? Kies dan de hoekvariant met ca. 130 m² woonoppervlakte. Uiteraard ook weer allemaal standaard met een moderne keuken inbegrepen.
  • 4 levensloopbestendige patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. De patiowoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 167 m² en een luxe keuken en badkamer zijn inbegrepen.
  • 6 hoek- en tussenwoningen die prachtig gelegen zijn aan een speelveld. De hoek- en tussenwoningen verschillen in afmeting: de hoeken zijn ca. 115 m² en de tussenwoningen zijn ca. 106 m² groot. Ook dit woningtype wordt afgewerkt met een moderne keuken en badkamer. 

In De Kiem van Houten zijn alle woningen Nul-Op-de-Meter. Nul-Op-de-Meter houdt in dat je woning bij normaal gebruik – uitgaande van een gemiddeld Nederlands gezin – over een jaar gezien en bij gemiddelde Nederlandse klimaatcondities, evenveel energie opwekt als wat je gebruikt waardoor je energielasten richting nul gaan. Dat klinkt niet alleen goed: dat is het ook!