Fase 1B Start verkoop 22 november a.s.!

23 oktober 2018

Terwijl de temperaturen nog lang zomers waren heeft de herfst nu dan toch echt zijn intrede gedaan. De herfstvakantie is begonnen en de verkoopfase van Fase 1B staat op je stoep…

Start verkoop ‘Meet&Greet’

Pak je agenda er maar alvast bij, want op donderdag 22 november a.s. is het eindelijk zover. Tussen 18.00 – 20.00 uur ben je van harte welkom tijdens de start verkoop Meet&Greet in De Roskam aan Plein 25 in Houten. Op dat moment ligt alle verkoopdocumentatie voor je klaar om mee te nemen. Het verkoopteam van De Keizer Makelaarsgroep, Brecheisen Makelaars en het projectteam van Jansen Bouwontwikkeling staan dan klaar om je vragen te beantwoorden. Direct ná de Meet&Greet start de definitieve online inschrijving.

Spreek je interesse uit

Vanaf maandag 5 november a.s. kun je alvast je interesse aangeven voor een woningtype. De rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen staan dan met impressies, plattegronden en interieurs online. We geven op dat moment ook een indicatie van de vrij-op-naamprijzen. Via een interesseformulier kun je vanaf 5 november alvast je woningtypevoorkeur aangeven.
Let op: met het invullen van het interesseformulier ben je nog niet definitief ingeschreven. Dat doe je online, direct na de start verkoop.

Inschrijfvoorwaarden en toewijzing

Heb je je al aangemeld voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch meer informatie over de inschrijfvoorwaarden en de toewijzingsprocedure, nog vóór de start verkoop Meet&Greet op 22 november a.s.