Fase 1A is in verkoop!

16 oktober 2019

Online inschrijven tot maandag 21 oktober a.s. 12.00 uur

Na veel voorbereiding was het donderdagavond 10 oktober jl. dan zover: Fase 1A waarin zestien vrijstaande villa`s en acht patiowoningen zullen worden gebouwd, is in verkoop!

Tijdens de Meet & Greet in De Roskam stond het gehele verkoopteam paraat om de prachtige brochures uit te delen. In dit bijna 50 pagina`s tellende boekwerk proeft u de luxe sfeer van De Kiem van Houten die u ook terugziet in het ontwerp van de villa`s en patiowoningen van Fase 1A. Velen namen de brochure dan ook graag in ontvangst om vervolgens de route langs de diverse informatiebanners, de gevelstenen die de villa`s hun karakteristieke uitstraling gaan geven en de sfeervideo te lopen. Niet alleen de verkopende makelaars en Jansen Bouwontwikkeling B.V. waren aanwezig. Ook Bouwbedrijf Van Grunsven Erp B.V., keuken-leverancier Middelkoop en Klimaatgarant waren naar Houten afgereisd. Klimaatgarant realiseert en garandeert voor de vrijstaande villa’s en patiowoningen de Nul-Op-de-Meter installatie en prestatie. Voor de uitleg van dit unieke concept was veel interesse.

De belangstelling voor de zestien bijzonder aantrekkelijke en zeer ruime vrijstaande villa’s en de levensloopbestendige patiowoningen was groot. Vele inschrijvingen zijn dan ook inmiddels al binnen. Heeft u onze prachtige brochure nog niet in uw bezit? Deze is af te halen bij makelaars De Keizer en Brecheisen of online te downloaden op deze site.

Heeft  u al besloten welke villa of patiowoning uw voorkeur heeft? Schrijft u zich dan gelijk online in voor het bouwnummer van uw keuze. De inschrijving sluit op maandag 21 oktober a.s. om 12.00 uur, dus wees er snel bij!