Belangstelling start verkoop F1B overweldigend

26 november 2018

Donderdag 22 november 2018 gaat bij ons de boeken in als een uiterst succesvolle en gezellige verkoopmanifestatie. Veel belangstellenden en wie weet ook jij vonden de weg naar De Roskam om alle ins en outs te weten te komen van De Kiem van Houten én natuurlijk om de brochure met verkoopinformatie op te halen. Het was een heugelijk moment bovendien, omdat velen al zo lang hebben gewacht om een woning te kunnen kopen op de bijzonder aantrekkelijke planlocatie tussen Castellum en de recreatieplassen in Houten-Zuid.

Dat het druk zou worden hadden we verwacht, maar dat we in no-time door onze verkoopinformatie heen zouden zijn was toch niet helemaal voorzien! Meer dan 430 brochures werden tijdens de Meet&Greet meegegeven! Wie zich vooraf aangemeld had kon snel alle informatie meenemen. Het verkoopteam draaide op volle toeren en ook kregen de vertegenwoordigers van Bouwbedrijf Van Grunsven B.V. en Klimaatgarant een droge mond van het praten.

Laatste mogelijkheid om in te schrijven

Inmiddels hebben zich al een ruim aantal belangstellenden ingeschreven. Heb je dat nog niet gedaan dan kan je je nog inschrijven tot maandag 3 december a.s. 12.00 uur. Dan sluit de inschrijving.

De Tuin der Tuinen

Natuurlijk mocht de Tuin der Tuinen – winnaar van de publieksprijs Groene Keus 2018 – niet ontbreken op de start verkoop. Remke Perk-Jansen – initiatiefneemster van het eerste uur – stond met veel plezier en bezieling belangstellenden te woord over het verbindende element van de Tuin der Tuinen: oude én nieuwe bewoners die samen fysiek en sociaal duurzaam aan de slag gaan met deze tuin die tussen BS de Vlinder en het appartementengebouw wordt vormgegeven. Wil je meer weten over de Tuin der Tuinen? Bezoek dan de website.

Remke introduceert de Tuin der Tuinen                  (foto: Anneke Kranenburg)